Vad man ska ha med raka jeans

Att hitta rätt accessoarer eller kläder att matcha är en egen konst. Om du inte vill se ut som en clown, måste du noggrant matcha stilar och storlekar. Och när det kommer till raka jeans, saker kan bli lite komplicerat än det verkar. Ja, det är den vanligaste stilen av jeans, men ändå kan det innebära vissa begränsningar. Läs mer om vad du ska ha på dig med denna typ av jeans.

Raka jeans är de vi använder för en avslappnad, avslappnad outfit. För kvinnor, de kan hantera nästan alla höjd klack, och de går bra med trim sko stilar som de gör med tyngre sådana. Den goda nyheten är att stilen är smickrande för någon passar kvinna/man.
Till exempel, en kvinna som vill göra hennes ben ser lite längre kan använda dessa jeans i kombination med en kort jacka. Du kan också rulla upp till vristen ett klassiskt par raka jeans, för en mer chic look. Det kommer också att avslöja och belysa eventuella nya par skor du har båda. Onödigt att säga, din hög klack skor kommer att göra en riktigt djärv hållning.

Om du vill ha en men titta, använda några coola letar fotled stövlar med låga klackar. En riktigt trevlig casual look kan fås genom att använda en färgglad kofta. Och glöm inte att få din halsduk om vädret blir riktigt kyligt.

Du kan aldrig gå fel med ett par raka jeans och en lång päls. Denna stil har utannonserats av många kändisar som vill se chic och elegant. Dessutom kan du shoppa stilen genom att lägga till ett uttalande halsband.

En enkel, klassisk kavaj kommer att ge ett mer distinkt utseende till alla casual raka jeans. Och du kan enkelt shoppa den med ett par solglasögon. Se bara till att matcha färgerna.

För dem som vill ha en kaxig look, vi har goda nyheter. Denim par väl med back-shirts. Återigen måste du välja dina kläder noga, och vi talar bara om färgmatchning. Bära något Sassy kan vara en riskabel manöver och det finns en mycket tunn linje mellan något kryddig och Provocateur och något som är kitschiga.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *