Sanitizing mäns tillbehör

Hittar du en obehaglig lukt som avger från dina accessoarer? Kan du plats svärtade Grime mellan länkarna i dina klockor, armband, eller manschettknappar? Om ja, då är det en indikator på att du inte underhålla dina tillbehör. Det kan vara din armbandsur eller Fitness Tracker, dessa prylar utsätts för vår svett som kan leda till deras slitage-och-tår under en tidsperiod. Men om du tar ansträngningar för att sanera dem, kommer de förmodligen sista du för en längre tid.

Kom ihåg att salter släpps när vi svettas och om de kommer i kontakt med guld eller silver juveler, de blir mottagliga för rost. Denna process är inte reversibel och du kanske inte kan bära juvelerna igen. Det kan finnas produkter som hjälper till att vända på rost processen. Men, det är tillrådligt att vidta försiktighetsåtgärder för att förhindra sådana förekomster.

Grundläggande nattlig rutin

Under dagen, dina klockor, ringar och armband utsätts för solskärmar och svett. Av denna anledning, i slutet av dagen, måste du rengöra objekt med en tvättlapp för borttagning av fukt och krämer.

Under en tid, mode objekt som mäns silverarmband har en tendens att samla rost som en följd av fettsyror som släpps i svett. Därför är det inte tillräckligt att bara rengöra med en trasa varje natt. Du måste följa en regelbunden underhåll schema för att hålla dina juveler mousserande ren och sanerad.

Regelbundet underhåll

Det finns en enkel lösning för att sanera tillbehör inklusive mäns guld och silver prydnader. Allt du behöver är vatten och en antibakteriell tvål. Instruktionerna visas i följande detaljer.

Vi kommer att behöva 2 skålar. Fyll en med vanligt vatten och den andra skålen bör fyllas med läder som produceras av antibakteriell tvål tillsammans med vatten.

Om du rengör en klocka, måste du vara noga med att bara doppa armbandet i tvål fyllda vatten i 15 sekunder eller så. Koppling urtavlan för att skydda den från att bli blöt. Detta är viktigt för om vatten sipprar inuti ratten, det finns en möjlighet att det blir dysfunktionella. Men om du sterilisera ett armband eller ring, bör du bara släppa den i tvålvatten.

Nästa steg är att ta en tandborste och blöta borsten med vatten. Nu, skrubba objekt med penseln, återigen se till att din klockans ratten inte kommer i kontakt med vatten eller tvål.

Följ genom att doppa ornamenten i skålen som innehåller endast vatten.

Slutligen, Använd en ren trasa för att torka objekten.

Innan du bär föremål, se till att de är torra.

Vi pryder accessoarer när de kompletterar våra outfits och förbättrar vårt utseende. Men om de inte rengörs de tenderar att samla smuts och kan förlora sin glans. Syftet med att bära objekten går förlorad då eftersom de inte kommer att lyfta du utåt ser. Också, juveler är dyra och du kanske inte får avkastningen från din investering i dem om du inte behålla dem på rätt sätt. Kom ihåg att om de blir rostig, är det svårt att vända processen. Var klok och vidta de åtgärder som krävs för att få maximal avkastning från din investering i ornament.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *